Reviews from Ni Hao Leeuwarden

Recent reviews

5.0
Dina
27 June 2022

Heerlijk eten en netjes op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
27 June 2022
CEES Kok
27 June 2022

Eerlijk en heerlijk, altijd op tijd een heerlijke bijt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

THOM FRANSEN
26 June 2022

Via hun site de bestelling gedaan. Ook direct betaald. Alles was goed overgekomen wat besteld was. Zeer smakelijk en ruim voldoende. Zal het zeker vaker zo doen.

Me
25 June 2022

Zoals gewoonlijk prima eten voor een goede prijs.

Magda
25 June 2022

Eten was prima....niets mis mee dit keer 👍

Krikke
22 June 2022

Het eten was weer uitstekend :)

Bouke
21 June 2022

Zijn er niet, zoals gewoonlijk alles weer naar wens

A
20 June 2022

Eten online besteld, stond al klaar toen ik het kwam afhalen. Lekker, goed warm en met gratis mini loempia's. Super!

Nina
20 June 2022

Eten was zoals gewoonlijk goed, na een kwartier erachter gekomen dat de mini loempias vergeten waren. Uiteindelijk besloten om het restaurant te bellen omdat wij hier op gerekend hadden. Na drie keer bellen werd er eindelijk opgenomen, wij gaven aan dat de loempias ontbraken. Mevrouw vroeg of we via thuisbezorgd hadden besteld waarop wij aangaven via de eigen website besteld te hebben, na dit antwoord werden wij na wat gemompel zonder pardon weg gedrukt. Wij bestellen hier vaker en vinden het heel jammer dat er zo klantonvriendelijk werd gereageerd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Antoinette
17 June 2022

Het was meer dan genoeg maar de tjap tjoy was erg doorgegaard. Geen frisse knapperige groenten. Heb het veel beter gehad. De rijstafel was ok.

Hessel
16 June 2022

Altijd lekker eeten en goeie bezorgd

Har en Hil.
13 June 2022

Mogen we zeggen Chapeau Ni Hao !! Zeer fijne gerechten met de beste smaak

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
13 June 2022

Speciaal omgereden om hier onze chinese favorieten op te halen , de mini loempia's zijn erg favoriet bij de kinderen. en ook de grote loempia's waren nog knapperig bij thuiskomst.

Ria Moed
12 June 2022

Was heerlijk

Piet
12 June 2022

Heerlijke Haaienvinnensoep Runderhaas in pikante saus ook voortreffelijk, Chow Ming ook erg lekker. Bami was zoals gewoonlijk gewoon goed. Heerlijk gegeten en genoten

Anet
11 June 2022

Het eten was heerlijk en de bezorger was op tijd

A
10 June 2022

Via internet besteld voor bezorging rond 19.00 uur. Werd pas rond 19.30 uur bezorgd. Een beetje later vind ik niet erg, maar een half uur te laat vind ik niet kunnen. Eten was, zoals gewend van Ni Hao, weer prima en lekker.

Mirjam
9 June 2022
Nancy
8 June 2022

Heerlijk de doorgebakken Babipangang 😀alles smaakt heerlijk!altijd netjes en snel bezorgd.

Mettie
6 June 2022

Eten geweldig en lekker. Alleen veel te laat.

Bianca
6 June 2022

Was lekker en veel. Ik had alleen gevraagd om de banaan er niet bij te doen maar zat er toch bij en dat vind ik zo vies.

Monique
3 June 2022

Zelf eerder dan afgesproken het lekkere eten thuis. Heerlijk genoten.

Harry
28 May 2022

Wat een fijne maaltijd, en keuring op tijd…dank u vriendelijk.

Peter
27 May 2022

Het eten was geweldig erg lekker. En de bezorger was keurig op tijd zeker voor herhaling vatbaar

Pietie
26 May 2022
Wouter
24 May 2022

2 persoons rijst tafel besteld. Uitermate lekker en waanzinnig veel en maximale variatie. Bezorging keurig op tijd. Aanrader!

Krikke
24 May 2022
Mvdw
14 May 2022
Magda
12 May 2022

Was prima en keurig op tijd

H Zuidema
11 May 2022

Altijd goed 👍

Peter van Vliet
9 May 2022
Marion Hoekstra
8 May 2022

Heerlijk gegeten, varkenshaas in ketjapsaus met veel verse groenten en pisang goreng, lekker knapperig! Alleen jammer dat we elke keer gratis loempias erbij krijgen, waar we niet zo van houden. Graag keus uit 2 dingen dan.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nick
8 May 2022
PR
7 May 2022

Super snel klaar, binnen 10 minuten. Kwaliteit ook goed: goed warm, smaak heerlijk. Geen aanvullingen.

Julius
5 May 2022

Snelle en vriendelijke bezorger, eten was heerlijk zoals gewoonlijk. Ik zal zeker weer eens bestellen bij Ni Hao en raad het iedereen aan.

frits
2 May 2022
Alie
2 May 2022

Zoals altijd heerlijk warm eten. Zelfs kwartier eerder bezorgd dan afgesproken. Wederom top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

gerard
2 May 2022

altijd goed .en mooi op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nina
1 May 2022
Kamminga
29 April 2022

lekker eten! vlotbezorgd.

Hans van der Heide
28 April 2022

Elke keer weer heerlijk

Martin
28 April 2022

Top zoals altijd

Yedema
27 April 2022

Als vanouds goed warm lekker.

Dijkstra
24 April 2022

In tegenstelling tot wat we gewend waren duurde het best lang, ruim een uur, was het eten dusdanig afgekoeld dat we het moesten opwarmen en was er weinig vlees in de gerechten die we gekozen hadden. We hebben het wel anders meegemaakt. Erg jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pieter
23 April 2022
walter
21 April 2022

was zoals altijd heerlijk en snel bezorgd

Albert
16 April 2022

Top kwaliteit en meer dan genoeg...genoten van de diverse smaken...zeer aan te bevelen!!!

A.verbruggen
16 April 2022

Het eten is lekker en goed

Gjaltw
16 April 2022
P.H. Dijkstra
13 April 2022

Heerlijk en snel gebracht.

Tjits
12 April 2022
Jessica
11 April 2022

Het eten was weer heerlijk.. vriendelijke bezorger ook 😊

Ricardo
10 April 2022

Snel geleverd, prima portie, gratis mini loempia's!

frits
10 April 2022

Heerlijk eten, goede snelle bezorging

Marco
9 April 2022

Zat bamie ipv nasi bij en de babi pangang was niet krokant en niet heel warm

A
9 April 2022

Saté saus was iets anders dan voorheen, maar nog steeds prima. Ruim optijd bezorgd, 1 van m’n favoriete restaurants!

Dirk
8 April 2022
P. Dijkstra
3 April 2022

Eten en bezorging waren top.

mirjam
2 April 2022
Dirk
2 April 2022

Altijd heerlijk Service ook uitstekend Complimenten

Harry
31 March 2022

Netjes op tijd en een heerlijke maaltijd.

Nina
28 March 2022

Super snelle bezorging! Het was er binnen een kwartier! Vaak bij andere zaken besteld en wacht daar meestal een uur tot anderhalf voordat het bezorgd is. Lekker eten en goede kwaliteit! Ook de hoeveelheid was super!

Marijke
28 March 2022
Leo Zeepvat
27 March 2022

Het bestelde eten smaakte uitstekend en werd precies volgens afspraak afgeleverd. Als advies zou ik willen voorstellen de bezorgkosten voor bestellingen boven 50 euro te verdubbelen naar 5 euro

Piet
26 March 2022

Heerlijke haaienvinnensoep, Chinese bami ook erg lekker. Gado gado met bami was ook goed.

Alex
26 March 2022
Paludanus
21 March 2022
Passage
20 March 2022
Harry en Hilde
20 March 2022

Heerlijk gegeten, dank u vriendelijk weer.

chris stienstra
20 March 2022

de enige in leeuwarden die nasi djawa verkoopt super lekker! en de bezorging ook goed

Ria Moed
19 March 2022

Was weer heerlijk

Ricardo
17 March 2022
R.Sleiver
16 March 2022
Yolanda
14 March 2022

Het was weer lekker

Ger Kuiper
14 March 2022

Alleen complimenten. Heerlijk eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Krikke
8 March 2022
Pham
7 March 2022
W.Rijpma
6 March 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten van onze favourite afhaalchinees Ni Hao.

Harry
5 March 2022

Verrukkelijk, zeer fijne smaak.

Pia van der laag
4 March 2022

Helaas was de bestelling niet goed. 3 bami besteld maar kreeg 3 nasi.

T.Kamminga
3 March 2022

vlotte bezorging van lekker eten!

Hennie
2 March 2022

Lekker en snel bezorgd

walter
2 March 2022

Snel en weer heerlijk gegeten zoals altijd

Annet
28 February 2022
Dirk
25 February 2022
Fam Dam
21 February 2022

Dit is gewoon heel fijn en goed eten van Ni Hao, gewoon doen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danny
20 February 2022

Snel geleverd. Goed van smaak. Niet te zout, ook wel fijn. En goed betaalbaar. Dikke plus.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

saskia
20 February 2022

het was weer geweldig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

NK
19 February 2022
P Scholten
19 February 2022

Een dikke 10 voor alles

Harder
17 February 2022

Eten was er snel en lekker

Jelle
16 February 2022

bij Ni Hao is het eten altijd heerlijk en snel bezorgd

Yedema
15 February 2022

Als altijd vlot bezorgt. Alles heerlijk vers en warm.

Dirk
15 February 2022
Dvdkooi
14 February 2022

Heerlijk thuis gegeten zonder lang te wachten.

Roelof
13 February 2022
J Van der zee
13 February 2022
Bart ,van der Meer
12 February 2022

Smaakte weer superrr

Luutzen
10 February 2022

Heel lekker weer en keurig op tijd bezorgt

Krikke
9 February 2022

Het eten werd exact op tijd bezorgd en was - zoals gewoonlijk - weer heerlijk. De loempia is volgens mij de beste van de stad!

Magda
9 February 2022

Was prima

Albert
4 February 2022
Fam Dam
1 February 2022

Top !!

Peter
1 February 2022
me
30 January 2022

zoals gewoonlijk niks op aan te merken. Lekker eten voor een goede prijs. Vriendelijke bezorger

Anet Wierda
30 January 2022

Het eten was weer heerlijk, en veel ! Omdat het druk was, duurde het langer dan de afgesproken tijd....misschien even via mail doorgeven dat het bezorgen langer gaat duren.

Anne Bosma
30 January 2022

Ik heb zeker 3keer gebeld op beide nummers op jullie menukaart. Er wordt niet opgenomen. Vervolgens met de mail mijn bestelling gedaan. Ik kon afhalen om 19.00 uur. Toen ik daar om 19.00 uur was moest de bestelling die op papier klaarlag nog gedaan worden. Mensen die gewoon binnen kwamen hadden hun eten eerder dan ik. Dat moet anders!

Der meer
30 January 2022

T is hier altijd lekker eten

Dirk
24 January 2022
Jitte de Haan
23 January 2022
Smidt
22 January 2022

Heerlijk gegeten mistte alleen de mini loempia's maar verder was t heerlijk

Rutger
22 January 2022

Altijd goed voor elkaar.

walter
19 January 2022

was weer snel en het eten zoals altijd top

Arie Douma
17 January 2022

Het eten was weer heerlijk en snel bezorgd Wij bestellen het Chinese eten al jaren bij jullie en nog nooit geen klachten gehad Toppie

Postma
16 January 2022

Eten was drie kwartier te laat. Werd wel bezorgd door een hele vriendelijke bezorgster🙂. Van dit soort vriendelijkheid kan de dame aan de telefoon bij Ni Hao nog wel wat leren. Toen ik belde kreeg ik niet eens de kans om te vragen waar het eten bleef (had alleen mijn naam nog maar gezegd). Ze vroeg gelijk naar adres, riep eten komt eraan en klapte de hoorn er weer op. Het spijt mij, maar aan dit soort klant(on)vriendelijkheid kan ik maar moeilijk wennen.....

Rozendaal
16 January 2022

was weer heerlijk

Gjalt W
9 January 2022
saskia
8 January 2022

het was weer prima, zoals altijd

Annet
7 January 2022

Het was weer lekker, en veel....en precies op tijd, om 19.00

Ykie van den Bosch
7 January 2022

Prachtig op de afgesproken tijd. Ontzettend lekker. Dit gaan we veel vaker doen. Top alles

YB
2 January 2021

Wij bestellen altijd bij jullie omdat wij de koe lo kai bij jullie het allerbeste lekkerste is. Helaas hebben wij nu voor de 2e dat de ananas ontbreken in de saus. Dit was voor mij een ontzettend grote tegenvaller. Dat maakt het juist zo heerlijk en was nu een groot gemis.

m
1 January 2021

ondanks drukke periode keurig op de afgesproken tijd en heerlijk gegeten. (indische rijsttafel) ook goede ruime porties voor de prijs.

Anet
31 December 2021

Het was lekker en lekker warm

Krikke
31 December 2021
Piet
31 December 2021

Haaienvinnensoep heerlijk. Saté en kroepoek lekker. BAMI Djawa mijn favoriete eten . Smullen!

Char En Mar Metz
30 December 2021

Prima op tijd en warm. Heerlijke Indische gerechten.

Ria Moed
28 December 2021
Marja
27 December 2021

Heerlijk gegeten. Stipt op tijd bezorgd.

J van der veen
26 December 2021

Zoals gewoonlijk was het eten weer dik in orde

Bakker
26 December 2021

Top

frits
25 December 2021

Top

Christa
22 December 2021
Grijpma
21 December 2021

Lekker eten goed warm en mooi op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JePe
20 December 2021

Het is weer nostalgisch lekker. Top!

Cees
19 December 2021

Top kwaliteit super snel bezorgd (op zondag). Klasse

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willem
17 December 2021
Sander
16 December 2021
I de Boer
13 December 2021

't Duurde anderhalf uur vanwege enorme drukte maar 't eten was uitstekend

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

B,van der meer
13 December 2021

De hoeveelheid is royaal ,alleen ,ik weet niet of het aan mij ligt ,maar vind het eten flauw van smaak .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

walter
12 December 2021

was weer top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J. van der Jagt
12 December 2021

Eerste keer. Vergelijk moeilijk. Heeft goed gesmaakt. Bij contant vermelden (geen pin). In coronavirustijd wordt om pinnen gevraagd ter voorkoming van overdracht. Kan dan vooraf de betalingswijze worden gekozen. Overigens is het probleem netjes opgelost.

Sjoerd
12 December 2021

Hele lekkere loempia's, lekker gevuld met vlees en garnalen. Zijn al een maaltijd.

Brouwer
10 December 2021

Heerlijk eten. Snel bezorgd! (in een kwartier) Ik woon zo'n 400meter om de hoek. Dan is €2,50 bezorgkosten nogal overdreven vind ik.

Peter
9 December 2021

op tijd besteld, half uur later dan afgesproken gebracht.

Helena Feenema
6 December 2021
Piet
5 December 2021

Heerlijke tj

Dirk
30 November 2021
Bakker
29 November 2021

Top

Jitte
28 November 2021

Precies op tijd, lekker warm en qua smaak weer wat we verwachten. Prima

Dassen
27 November 2021

Waren zeer tevreden

fritsblasel
27 November 2021

lekker hoor

Hilda
25 November 2021
Nel Storm
22 November 2021
Krikke
21 November 2021
A.verbruggen
20 November 2021

Lekker en goed eten

RS
20 November 2021
V d meer
20 November 2021

Voor mij de beste Chinees

Piet
20 November 2021

Sate,. kroepoek en BAMI DJAWA heerlijk eten!

Jelle
19 November 2021

Echt lekker eten en word ook zo snel mogelijk gebracht een dikke 10

Michel Roskam
19 November 2021

Super snel geleverd, en zeker waar voor je geld!

Bakker
16 November 2021

Top

E. van Elst
13 November 2021

Prima gerecht en bleef ervan eten. Ik ben niet anders gewend dan dat het heerlijk smaakt. De bezorger was vriendelijk en de bestelling keurig op tijd geleverd.

Peter van Vliet
11 November 2021

Bestelling van 17.00 kwam pas om 17.30 maar het lekkere eten maakte dat weer goed.

C.R. Kooistra
11 November 2021
Karin
9 November 2021

Ruim genoeg eten voor 2 personen!

Cees
8 November 2021

Nooit geen onvoldoendes voor Ni Hao, altijd perfect en snel bezorgd door zeer vriendelijke bezorger. Top !!

P.H. Sijbranda
7 November 2021

Altijd een succes eten van NI HAO.

Marten
6 November 2021
Anet Wierda
1 November 2021
Mellema
30 October 2021

Het was weer heerlijk.👍

Bakker
29 October 2021

Top

Zuidema
28 October 2021

Top eten. Goede porties en altijd keurig verpakt. Ben al heeeel wat jaren een tevreden 😊 klant.

Witteveen prima
28 October 2021

Prima eten!

Piet
28 October 2021

Indische rijsttafel was zéér goed.

Koopmans
27 October 2021
Jitte
25 October 2021
Frank
25 October 2021
Steef ruytenbeek
24 October 2021
Marten
23 October 2021

Was weer lekker

Hilbert
22 October 2021
Michel
18 October 2021

Super gegeten, hoeveelheid was top, en binnen een kwartier al op tafel!

Van leeuwen
16 October 2021
Hans van der Heide
16 October 2021

Elke keer weer genieten van jullie eten TOP !

Leo
15 October 2021
Isabelle
15 October 2021
Bouke
13 October 2021

Miste deze keer alleen de mini loempias

Bart van der meer
10 October 2021

Heb het wel beter gehad ,bij het uitpakken veel geklieder ,was uit de bakjes gelopen ..

Piet
10 October 2021

Lekkere haaienvinnensoep, prima loempia en Babi Pangang in ketjapsaus was en traktatie.

Hoekstra
8 October 2021
Dirk
6 October 2021
Frank
4 October 2021
Bakker
4 October 2021

Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert
3 October 2021
Visser
2 October 2021

Weer geweldig gegeten, als altijd. De indische rijsttafel is een aanrader!

Annet
2 October 2021
De Vries
1 October 2021
Douwine
30 September 2021
Ben
27 September 2021

Prima rijsttafel voor twee Vergeten soep werd snel nabezorgd

Fred
25 September 2021

Geweldige smaak erg lekker en niet te weinig!

Willem
24 September 2021
Piet
24 September 2021

Kroepoek saté en BAMI Djawa in één woord heerlijk gegeten!

willem
22 September 2021

onduidelijkheid in de kaart, alles lijkt met witte rijst, pas bij bestelling, kun je voor bami kiezen, handiger is de keuze te vermelden witte rijst/ bami/ nassi was verder erg lekker !!!! 😜🥰🤓

Frank
20 September 2021

Altijd goed

Marion
19 September 2021

Ajam Smoor besteld, goede kip met een heerlijke saus. Goed voor de afwisseling

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geertje Rinsma
19 September 2021
Roxanne
19 September 2021

Al meer dan 20 jaar halen wij Chinees bij Ni Hao en nergens anders is de babi pangang in ketjap saus lekkerder!

Smidt
18 September 2021

Netjes op tijd eten was verder goed wel vaker besteld alleen de sate was zurig deze keer

Patty
18 September 2021
Andre
17 September 2021

Altijd top! Houden rekening met een allergie. Super gegeten en op tijd

Erik Spek
17 September 2021

Perfect.

Krikke
16 September 2021

Was weer heerlijk!

Hans
15 September 2021

Altijd prima eten lekker en snel beziorgd

Peter
14 September 2021

was goed warm en op tijd bezorgd. Prima eten

De Block
12 September 2021

De lekkerste chinees van heel leeuwarden, complimenten.

Anne
11 September 2021

Snel besteld. Op tijd geleverd. Aardige bezorger. En het eten was super. Ik heb niks negatiefs te melden.

K.koopman
9 September 2021
Daisy
6 September 2021

Snel geregeld, handige app, vriendelijke mensen. En lekker eten!

Krikke
4 September 2021

Was weer prima :)

Jo
3 September 2021
Dirk en Coby
30 August 2021
Lucille
30 August 2021

Gern mini loempia's. 😒🙄

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willem
30 August 2021
R
30 August 2021

Eten was top! Helaas bezorgen ze altijd te laat!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

appie witteveen
27 August 2021

Zoals zo vaak heerlijk eten

Wesley
26 August 2021
Peterson
23 August 2021

Heerlijk gegeten. Goed gevulde bakjes en altijd vriendelijke service.

Pietersma
22 August 2021

Bezorging was kwartier voor afgesproken tijd; dat was lastig i.v.m. voorbereiding.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Syb Erich
22 August 2021

Geen verbeterpunten, zoals altijd een constante goede kwaliteit en een uitstekende bezorging mooi op de afgesproken tijd.

Frank
21 August 2021
saskia
20 August 2021

lekker gegeten

Eduard
19 August 2021

Snel en goed

Gehan
17 August 2021

Wij hadden de Indische rijsttafel voor 2 personen. 11 bakken eten, veel te veel, haha! Wel hartstikke lekker! En vlot bezorgd (maandagavond).

Hans
17 August 2021

Altijd goed

Grijpma
16 August 2021

We hadden de runderhaasjes met champignons maar dit gerecht is smaakloos. De varkenshaas met ananas daarin tegen was erg lekker

Sjonnie
15 August 2021

Babi pangang mag van mij wat krokanter. Voor de rest altijd tevreden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

P.M. Noot
15 August 2021

Zoals altijd prima op tijd en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Piet
15 August 2021

Lekkere wantan soep en heerlijke daging smoor met nasi.

Jan Broek
13 August 2021
Gjalt Walda
12 August 2021

Bestel nooit weer ergens anders Chinees.

walter
12 August 2021

Zeer zeer snel bezorgd en het was weer uitstekend

Mariska vd wal
11 August 2021

Eten was er snel😁 verbeterpunt, had aan gegeven 1 bami vegatarish maar kreeg allebei vegatarish. Dat hoefde niet.

Anneke nieuwland
9 August 2021

Geweldig lekker gegeten…bedankt

ehrhardt
9 August 2021

snel en prima eten

Alex
8 August 2021

Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

PCK
4 August 2021
Cees
3 August 2021

Top !!

Me
2 August 2021

Lekker eten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel gebracht.

Peter van Vliet
1 August 2021
P Scholten
31 July 2021

We hebben heerlijk gegeten vers en goed warm vriendelijke bezorger mooi op tijd 👍

Van leeuwen
31 July 2021

Eten was prima ! Bezorging supersnel!

Krikke
26 July 2021
Rein
26 July 2021

Weer heerlijk gegeten. Top, niets op aan te merken

Wiebren Kerkhof
25 July 2021

Heerlijk eten zoals altijd. Snel bezorgd Hele aardige bezorger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

P. Noor
22 July 2021

Zoals altijd mooi op tijd en lekker

Jan Broek
22 July 2021
Bakker
20 July 2021

Top

Gré
20 July 2021

In geen tijden zo lekker Chinees gegeten, echt heel goed! Wij gaan hier vaker bestellen, zeker weten!

Teun
19 July 2021

Lekker & snel!

Siep
19 July 2021

Vlotte levering en lekker eten.

Erik
18 July 2021

Perfect.

P.H.Sijbranda
17 July 2021

Zoals gewoonlijk lekker eten, grote porties scherpe prijs.

Bouke
17 July 2021

Bestelling razendsnel geleverd, lekker en veel !!

walter
15 July 2021

Was weer perfect op tijd en lekker gegeten

Cees
13 July 2021

Kan niets nieuws meer bedenken, Ni Hao is altijd prima !!

Meuwissen
12 July 2021

Het was heerlijk,We hebben gesmuld

j-c-pietersma
11 July 2021

De bezorging kwam in eerste instantie 40 minuten te vroeg. De tweede bestelling was goed op tijd. De mini loempia's ontbraken allemaal!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A van der Galiën
10 July 2021

Was gewoon heerlijk

T.Kamminga
8 July 2021

het was weer heerlijk!!

Bakker
6 July 2021

Altijd top

Jitte
4 July 2021

Heerlijk gegeten

De Vries
2 July 2021
Feenema
29 June 2021
Weitenberg
25 June 2021

Dik tevreden en heerlijk gegeten

b.dijkstra
25 June 2021

heerlijk zoals altijd, bezorging snel

Peter
25 June 2021

Op afgesproken tijd geleverd en super lekker.

Freerk
23 June 2021

Snelle levering en ook mooi op temperatuur

Bakker
21 June 2021

Top

Rutger
21 June 2021
Mvdw
20 June 2021
Ronald
14 June 2021

Was erg lekker, meer dan genoeg en niet duur.

Robbie
14 June 2021

Snel thuisgebracht door een vriendelijke man en het eten was weer heerlijk want we bestellen vaker bij NI Hao

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sofie
11 June 2021

Super goede smaak lekker vers , en snelle vriendelijke bezorging.

walter
11 June 2021

Lekker snel en het was weer zeer lekker eten.